Klickerhelg på Tånga hed

Som några av mina vid det här laget kanske inte längre så trogna läsare har påpekat har uppdateringen av den här bloggen försummats å det grövsta. Och sedan sist har vi både varit på andra omgången av klickertränarutbildningen och klickerhelg på Tånga hed, så visst borde jag ha något att skriva. Men mellan dessa tillfällen har det verkligen inte blivit mycket tränat. Men nu när det är sommar och jag får lite mindre att göra på alla håll och kanter hoppas jag kunna ta nya tag i träningen, och kanske även bloggen.

Tills vidare bjuder jag på några bilder från den senaste träningshelgen. Referat samt fler och bättre bilder, även på mig och Viktor, finns hos AK, Madelen, Lojs, Vendela, Tina, Jenny, Anna och Lina.

Kvatro

Kvatro, guldgul golden i gröngräset

Maria och Hera

Maria och Hera

Freddie med lång tunga

Freddie med lång tunga

Riva tränar sökrullemarkering

Riva tränar sökrullemarkering

Vendela med Dagny och Madelen med Kiwi har det skönt i skuggan

Vendela med Dagny och Madelen med Kiwi har det skönt i skuggan

Allas favorit, ursöta cockern Sota

Allas favorit, ursöta cockern Sota

13 svar på ”Klickerhelg på Tånga hed”

  1. Va kul med en uppdatering, den är efterlängtad. Jag saknar dina kloka inlägg. Det var så kul att träffa dig på riktigt eller irl som man skriver. Får jag låna bilden på Freddie, den var så härlig.
    Tina

  2. Tack – jag ska försöka komma igång att skriva igen, men lovar inget … Det var kul att träffa dig också, och jag är mycket imponerad av Freddie och det fina jobb du gjort med honom! Självklart får du låna bilden på honom!

  3. Tack själv Anna – det var roligt att träffa dig och Kvatro, och både han och Viktor ska väl få ordning på ingångarna så småningom.

  4. Härliga bilder! Kul att du äntligen uppdaterade, men handen på hjärtat så hade nog inte gänget som var med tillåtit något annat 😉 .

  5. Passar på redan idag då jag vet att jag inte kommer hinna/komma ihåg på fredag – TREVLIG MIDSOMMAR! 🙂 Krama hundarna från mig och Pejla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *