Mitt inträde i hundbloggosfären

Tanken har grott ett tag, men nu gör jag slag i saken. Sedan Viktor gjorde entré i mitt liv och jag därför blivit mer hundaktiv igen har jag alltmer börjat hänga på hundforum (framför allt Klickerforum) och läsa hundbloggar, och då har lusten att ha en egen hörna där jag kan breda ut mig bäst jag vill (utan att behöva ockupera kommentarsträdet i någon annans blogg) vaknat. Deltagandet i forum och kurser har också lett till nya trevliga bekantskaper, som alla har bloggar som jag regelbundet följer och någon gång emellanåt kommenterar, så kanske kan jag till och med förvänta mig en publik, om än liten. Nog är det mer motiverande när man vet att någon läser det man skriver!

Hur det sedan blir med uppdateringsfrekvensen får vi väl se … Jag lovar absolut ingenting, och sätter inte upp några mål. Jag har faktiskt gjort ett litet bloggförsök tidigare, men det stupade efter några få inlägg, där jag bland annat skrev vackert om just att sätta mål. Men kanske är förutsättningarna att hålla ångan uppe bättre när bloggen liksom har ett tema. Vi får se, som sagt. Målen ska jag ha för hundträningen :-).

Ett svar på ”Mitt inträde i hundbloggosfären”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *