Lydnadsutmaning

Mål var det, ja. Efter att Malin härom dagen fick ett svårartat(?) fall av tävlingsambition och inte nöjde sig med mål för egen del utan utmanade först sina bloggläsare, sedan hela Klickerforum, kunde jag naturligtvis inte motstå utan antog utmaningen, i sällskap med 25-talet andra. Vad det gäller är att tävla lydnadsettan innan sista juni. Om inte annat är det ju en morot för att träna lite mer strukturerat och med högre kvalitet.

8 svar på ”Lydnadsutmaning”

  1. HAha! Svårartat fall av tävlingsambition! LOL!! Jag lär ångra mitt initiativ inom kort:-P
    Kul att du skaffat en blogg:-)

  2. Oj vad snabbt du upptäckte den då! Jag som trodde att jag skulle få dväljas här som en doldis ett tag, och ”skriva på mig” några inlägg innan jag ”lanserade” bloggen. Nu måste jag ju både skriva här och träna hunden. När ska jag hinna jobba? 🙂

  3. Oj, här trillar kommentarerna in – skoj! Att ni ska kunna följa min träning förutsätter dock att jag skriver om den … eller? 😉

  4. Japp:-) Men det är helt ok att vara periodare;-) Jag kan ju inte kräva mer av någon annan än av mig själv:-)

  5. Ja, periodiskt lär det bli, för jag är en typisk periodare jag också. Frågan är bara om inspirationen räcker till mer en en period :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *