Sju önskningar

Jag har blivit utmanad av Marta, och utmaningen går ut på att ange sju önskningar. Jag är inte helt säker på reglerna, men här kommer en blandning av mer eller mindre realistiska mål och rena önsketänkanden. Detta är inte alla och inte nödvändigtvis mina högsta önskningar – något måste man ju få behålla för sig själv.

Alltså, jag önskar

1) att jag får vara frisk och huvudsakligen smärtfri.

2) att mina nära och kära, inklusive mina hundar, får vara friska och krya.

3) att jag ska lyckas skapa en bättre balans mellan arbete och fritid.

4) att jag på jobbet ska lyckas skapa en bättre balans mellan undervisning och forskning (kan också läsas: att jag ska få tid att forska).

5) att hitta mitt drömhus, ha råd att köpa det och att alla flyttbekymmer som i ett slag ska vara avklarade.

6) att jag ska bli bättre på att ge positiv förstärkning till mig själv och mina medmänniskor.

7) att jag ska få fortsätta lära mig nya saker. Att lära är livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *