Snö i massor

Tack alla för grattisar och snälla ord! Det blir inte mycket till hunderi just nu, då jag har helt galet mycket att göra på alla möjliga håll och kanter. Framåt jul kan det börja lugna ner sig, kanske. Jag och hundarna står i alla fall inför en spännande förändring, som jag dock väntar med att blogga om tills den är mer definitiv.

Riktigt vinterväder har vi fått, och det är så skönt (även om det i och för sig kan få sluta snöa nu). Det varar väl som vanligt bara några dagar, men jag är tacksam för varje timme med snö på marken i detta oändliga novembermörker. Viktor tycks också uppskatta snön, men då mer dess kvalitéer som medium för nosande och skuttande än dess ljusbringande egenskaper.

7 svar på ”Snö i massor”

 1. Oj nu blir man ju väldigt nyfiken! Vad är det som är på gång tro??

  Snö är verkligen härligt. Vi brukar vara rätt tidiga med det här, men hittills har vi bara fått lite puder på några milimeter, och som jag förstod det väntar vi varmare väder till helgen, så det lilla som ligger lär försvinna rätt snabbt.

  Kram på dig och hundarna!

 2. Jag blir också nyfiken…är det flytt på g???

  Visst är det härligt med snö! Synd bara att den försvinner lika fort…

 3. Ja, vilken cliffhanger! Hur länge ska man behöva dingla i ovisshet?

  Ha en härlig jul med dina mysiga grabbar och slå en pling om du är träningssugen! Jag tänkte nämligen träna egna hundar 2009!!!!

 4. God Jul & gott Nytt År
  önskar vi tll dig
  PS en av mina julklappar var en bok med inslag om dig…
  Kram
  Mette
  PS Länge sedan det var Hampus och Caxi som tävlade i Östhammar – kommer du ihåg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *