Nya träningsmarker

Det där om ”lugna ner sig” var en from förhoppning som inte har infriats, och det är anledningen till att inläggen har lyst (?) med sin frånvaro och jag har hållit några av er på halster. Som den tidsoptimist jag är tror jag nu att det ska bli bättring så jag kan göra några uppdateringar under den stundande ledigheten.

Så, vad handlar det om för förändring? Som några av er gissat ska vi flytta, fast bara sisådär en kilometer. Vi har köpt hus – ett stort fint hus med en stor tomt i underbart läge. Med flytten följer för hundarnas del (om nu båda fortfarande är med när det blir dags), förutom större svängrum både inomhus och utomhus,  en husse på mer permanent basis, och en lillhusse och en lillmatte på halvtid. Bara trevliga förändringar!

Tomten kommer att räcka till för såväl trädgårdsodling som lek och hundträning. Och när nu barnen ska få en gungställning och en studsmatta är det väl inte för mycket begärt att jag får ställa upp några agilityhinder …?

4 svar på ”Nya träningsmarker”

 1. Stort grattis! Det låter underbart!

  Vill förstås också passa på att önska sköna helger och en bra start på nya året.

  Hoppas självklart att vi ses även under 2009!

  God Jul!

  Kram
  Lina

 2. Åh vad härligt! Grattis!
  Jag blir så glad för er skull!
  Ha nu en riktigt skön jul.
  Julkortet är så fint, gammelhunden hänger med och ser oförskämt pigg ut. 😀

 3. Det låter bra alltihop, både husse, hus och trädgård. God fortsättning på det nya året önskar Ztella och Margareta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *