God jul

Nu ramlar julkorten in i både fysiska och virtuella brevlådor, och på kvällens bloggrunda läser jag om kokade skinkor och inslagna julklappar. Jag som inte ens fått iväg alla mina julhälsningar än! Julklapparna är inte heller färdiga på långa vägar – i morgon ska de inhandlas, hämtas, slås in och rimmas på. Å andra sidan ska vi fira julen i flera omgångar och på flera olika ställen, så det är inte helt essentiellt att allting är färdigt precis i morgon, eller ens på julafton.

Men ett julkort med det traditionella och obligatoriska hundmotivet är tillverkat och utlagt (respektive ivägskickat i mer fysisk form), så nu återstår liksom bara själva hälsandet. Att få båda hundarna att samtidigt sitta stilla och se bra ut var en inte helt enkel operation, så det fick bli ett litet montage:

Alla läsare av denna blogg – nära vänner såväl som flyktiga bekanta – tillönskas härmed en riktigt lugn och fridfull/glad och livad/ljus och högtidlig (välj det som passar) jul av oss!

7 svar på ”God jul”

  1. Tack för julhälsningen Helena. Så fina hundar. Det är inte så lätt att få hundar att se bra ut på kort, jag har själv försökt klä Ztella i tomteluva sittandes under granen och hon ser mest ut som Toker:) Kan vi inte försöka ta tag i vår träning nu under 2009?

  2. Tack alla för julhälsningar i olika former!

    Margareta: jo, det tycker jag absolut! Hösten har varit lång, mörk och grå och jag har helt kommit av mig, men nu går det mot ljusare tider och snart är det ett nytt år. Dagens väder ser ju lovande ut dessutom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *