I väntans tider

Ett långt blogguppehåll har det blivit, men vi finns och det händer till och med att vi tränar när andan faller på. Dock har all form av målmedveten och systematisk träning lyst med sin frånvaro de senaste månaderna, och då finns det heller inte så mycket att skriva om. Den främsta anledningen är att jag håller på med ett bygge som tar en stor del av min energi och kraft. Jag bygger en liten människa, som nu är i stort sett färdig och beräknas ankomma inom någon månad.

Det ska bli spännande att se hur Viktor reagerar på bebisen när den kommer. Han har ingen direkt erfarenhet av så små barn, och nu är det dessutom en som kommer att finnas nära mig en stor del av dygnet. En helt ny situation för både honom och mig, särskilt som han är en tämligen närhetstörstande hund.

8 svar på ”I väntans tider”

  1. Haha, när jag läste rubriken trodde jag att det var en ny hund på ingång…så funkar min hjärna. Det var en rolig överaskning. Önskar er lycka till!

    /Leni

    1. Tack! Ja, det är såklart det första man tänker på i en sådan här blogg, det skulle jag också gjort. Men den här gången blir det alltså ett tvåbent nytillskott.

  2. Nu var jag så nyfiken att jag gick in på Ackis Webbis-sida och tittade…och där fanns hon ju; lilla Alma! Välkommen till världen!
    Hoppas ni mår bra!

    1. Tack! Vi mår bara bra, men det är lite mycket att stå i. Snart, snart ska jag dock försöka få tummen ur för en liten uppdatering här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *